Blog en contact

Dit is de blog van Bart van Lienden uit Mantinge.

Bart van Lienden

Mantingerzand

Ik doe hier verslag van de activiteiten van de vrijwilligers van Natuurmonumenten op het Mantingerveld, Mantingerbos en -weide en van mijn eigen belevenissen en waarnemingen op het Mantingerveld en in de omgeving zoals het waterpeilen op De Klencke bij Oosterhesselen.

Contact:  javanlienden@live.nl  Vrijwilliger worden:

Voor reacties en berichten voor op de blog houd ik mij van harte aanbevolen.

De inhoud van de oude weblog is te vinden op: http://mantingerveldopweblog.wordpress.com/

Eerste werkdag 1 November 2007:   https://mantingerveldopweblog.wordpress.com/2007/11/01/eerste-werkdag-1- november-2007/

 

14 reacties op Blog en contact

  1. Peter Wessels zegt:

    Heel hartelijk bedankt Bart.

    Like

  2. Peter Wessels zegt:

    Op 10 oktober 2016 is er bij jullie een opfriscursus voor motorzagen gehouden. Hiervan zouden foto’s beschikbaar komen op deze site. Ik kan ze niet vinden….kan ook aan mij liggen natuurlijk.

    Like

  3. Henriëtte Meppelink zegt:

    Hallo Bart, Wat een fantastisch nieuws van de uilen! En wat een mooie foto’s. Zouden we een van de foto’s rechtenvrij mogen gebruiken bij een bericht op de site? Hoop van je te horen :) Groet, Henriëtte (Krant van Midden-Drenthe)

    Like

  4. Beste Bart,

    Misschien heeft u wel eens van hem gehoord: Peter Wolhlleben. Deze Duitse boswachter heeft een boek geschreven, Het verborgen leven van bomen. In dit boek deelt hij zijn diepe liefde voor het bos en bomen. Hij vertelt fascinerende verhalen over de onverwachte vaardigheden van bomen en verklaart de verbazingwekkende processen van leven, dood en wedergeboorte die hij heeft waargenomen in de bossen.

    Wij willen u graag een exemplaar van dit boek toesturen. Wellicht dat u uw mening over dit boek kunt delen op uw blog of op social media. Wilt u eerst wat meer weten over het boek? Kijk dan eens op https://www.awbruna.nl/boek/het-verborgen-leven-van-bomen-2-2/ of bekijk deze video https://www.youtube.com/watch?v=usFjuPmNTW4.

    Als u interesse heeft kunt u contact opnemen met lotte.sanders@awbruna.nl.

    Met vriendelijke groet,
    Lotte Sanders
    A.W. Bruna Uitgevers

    Like

  5. Wonieka zegt:

    Kan ik mij ook abonneren op deze blog? De RSS lijkt niet te werken.

    Like

    • Beste Wonieka, Heb geen ervaring met RSS. In de blog staat het ingeschakeld, kan er verder niets aan instellen. Je kunt ook via Twitter of Faceboek de blog bereiken:

      https://www.facebook.com/het.mantingerveld

      Ik hoop dat je hiermee wat kunt.

      Met vriendelijke groet,

      Bart van Lienden
      Mantinge

      Like

      • Wonieka zegt:

        Beste Bart,
        Hartelijk dank voor je antwoord. Ik ontdekte vlak nadat ik de vraag stelde dat er onderaan deze pagina een mogelijkheid is om je op berichten te abonneren. Daar heb ik op geklikt waardoor ik nu geabonneerd ben. Ik woon in de buurt en ik vind het fijn om op de hoogte te zijn van wat er op het mantingerveld gebeurt. Op FB volg ik jullie al. Zelf heb ik ook blogs op wordpress en er is een widget waardoor mensen gemakkelijker zich kunnen abonneren op de blog. Die widget plaats je in een zijbalk.
        Hartelijke groeten, Wonieka

        Like

  6. Dethmer Oosterveld zegt:

    Vanmorgen tussen 8 uur en half 9 foto’s gemaakt van , volgens mij, een wasbeerhond.
    Lokatie tegenover de flat Acterstekamp aan de Onstwedderweg te Stadskanaal.
    Foto’s werden gemaakt vanaf de 10e etage.

    Like

  7. Ed Boumans zegt:

    Wat een geweldige blog! Ik geniet er elke keer weer van. Kundig, actueel, een goed gevoel voor humor en prachtige foto’s. Maar vooral een aanstekelijke liefde voor de omgeving. Ga vooral door.

    Like

  8. MR BendB zegt:

    Diep respect voor mensen zoals jij. Goed bezig met ons o zo mooie omgeving.
    Groeten,
    Ben

    Like

  9. John Nycolaas zegt:

    Hallo Bart,
    Fijn dat je een nieuwe weblog opgestart hebt ,ik vond het maar een gemis. Deze indeling ziet er ook prima uit en het is weer goed te weten dat je de wereld op de hoogte brengt en houdt van onze avonturen in deze prachtige omgeving.
    Ga zo door!
    Groeten,
    John

    Like

Plaats een reactie